95788.jpg

 

 

Eilen tulin töistä ja siinä linja-autossa istuessani minun korvaani jäi soimaan erään ihmisen lausahdus, jonka hän sanoi ystävälleen-

nähdään taas!

Minulle tuli mieleen, että kuinka moni ihminen  ymmärtää ,että aika ei ole meidän ihmisten käsissä, vaan Jumalan.

 

Jumalan on antanut ajat ja paikat missä me ihmiset vietämme tämän maanpäällisen elämän ja käytämme sen Jumalan etsimiseen ja löytämiseen. Elämän tärkein asia on sielunpelastus. Raamattu kertoo ,että Jumala rakasti maailmaa niin paljon ,että Hän lähetti ainokaisen Poikansa, ettei yksikään joka Jeesukseen uskoo hukkuisi ,vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

Tämä ns. pienoisevankeliumi löytyy uuden testamentin puolelta  Johanneksen evankeliumista luvusta 3.

Niin,  nähdäänkö vielä huomenna? Oletko varma ,että näet ystäväsi vielä tämän päivän jälkeen täällä maan päällä?

Raamattu sanoo, että meidän tulisi elää Jumalan antaman ajan Hänen tahtonsa mukaan . Hänen tahtonsa on hyvä ihmisiä kohtaan, sen Hän osoitti konkreettisesti tulemalla Itse maan päälle  pelastamaan meidät kuolemalla Golgatan keskimmäisellä ristillä meidän syntiemme sovitukseksi ja nousemalla ylös synnin, kuoleman ja perkeleen voittajana kolmantena päivänä. Herra Jeesus vuodatti Pyhän ja Kalliin Verensä ,että me saamme puhdistuksen ja vapautuksen synneistämme Hänen verensä kautta.

Suunnitelkaamme elämämme Jumalan tahdon mukaan. Hänen tahtonsa löytyy Jumalan Sanasta eli Raamatusta. Tottakai jokainen ihminen haluaa valita sellaisen "matkakompassin" joka näyttää todella oikean suunnan ja vie perille oikeaan osoitteeseen. Maailmassa on tarjolla monenlaisia "elämänoppaita" js "ohjaajia" jotka kukin väittävät ,että heidän avullaan ja tavallaan ihminen löytää  onnellisuuden ja tarkoituksen elämälle, mutta kuitenkin on olemassa vain yksi varma perustus elämälle ja se on Jeesus Kristus Jumalan Poika.

Herra Jeesus sanoi:

"MINÄ OLEN , TIE ,TOTUUS  JA ELÄMÄ JA EI KUKAAN TULE ISÄN TYKÖ , MUUTOIN KUIN MINUN KAUTTANI"!

JEESUS ON TIE  PELASTUKSEEN JO TÄÄLLÄ MAAN PÄÄLLÄ.

KUOLEMAN JÄLKEEN IHMINEN EI VOI ENÄÄ TEHDÄ PARANNUSTA JA OTTAA JEESUSTA  VASTAAN VAPAHTAJAKSEEN JA HERRAKSEEN.

 JOKAINEN IHMINEN JA SAATANA JOUKKOINEEN JOUTUU KERRAN KUMARTAMAAN JEESUKSEN EDESSÄ JA TUNNUSTAMAAN ISÄN JUMALAN KUNNIAKSI ,ETTÄ JEESUS KRISTUS ON HERRA.

 JOKAINEN IHMINEN JOLLE EI KELVANNUT JEESUS PELASTAJAKSI JA HERRAKSI  JA JOKAINEN JUMALAN VASTUSTAJA JOUTUU TUNNUSTAMAAN JEESUKSEN HERRAUDEN JA MYÖS TOTEAMAAN ,ETTÄ HE  JOUTUVAT TUOMITTAVIKSI ,KOSKA EIVÄT USKONEET JA ANTANEET ELÄMÄÄNSÄ JEESUKSELLE  JOKA YKSIN ON KOKO MAAILMAN SYNTIEN SOVITUS  JA JOKAISEN IHMISEN PELASTUS.

HERRA JEESUS KEHOITTI OMIAAN VIEMÄÄN PELASTUKSEN SANOMAA HÄNESTÄ. TÄTÄ PELASTUKSEN HYVÄÄ UUTISTA JEESUKSESTA ON JULISTETTU MAAN PÄÄLLÄ  SIITÄ LÄHTIEN.

EVANKELIUMEISTA LÖYTYY JEESUKSEN LÄHETYSKÄSKY SEURAKUNNALLEEN:

Mat 28:17

Ja kun he näkivät hänet, niin he kumartaen rukoilivat häntä, mutta muutamat epäilivät.

Mat 28:18

Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä.

Mat 28:19

Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen

Mat 28:20

ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."

Mar 16:14 Vihdoin hän ilmestyi myöskin niille yhdelletoista heidän ollessaan aterialla; ja hän nuhteli heidän epäuskoaan ja heidän sydämensä kovuutta, kun he eivät olleet uskoneet niitä, jotka olivat nähneet hänet ylösnousseeksi.

Mar 16:15 Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.

Mar 16:16 Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.

 Mar 16:17 Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä,

Mar 16:18 nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi."

Mar 16:19 Kun nyt Herra Jeesus oli puhunut heille, otettiin hänet ylös taivaaseen, ja hän istui Jumalan oikealle puolelle.

Mar 16:20 Mutta he lähtivät ja saarnasivat kaikkialla, ja Herra vaikutti heidän kanssansa ja vahvisti sanan sitä seuraavien merkkien kautta.

Luk 24:34 Ja nämä sanoivat: "Herra on totisesti noussut ylös ja on ilmestynyt Simonille".

Luk 24:35 Ja itse he kertoivat, mitä oli tapahtunut tiellä ja kuinka he olivat hänet tunteneet, kun hän mursi leivän.

Luk 24:36 Mutta heidän tätä puhuessaan Jeesus itse seisoi heidän keskellään ja sanoi heille: "Rauha teille!"

Luk 24:37 Niin heidät valtasi säikähdys ja pelko, ja he luulivat näkevänsä hengen.

Luk 24:38 Mutta hän sanoi heille: "Miksi olette hämmästyneet, ja miksi nousee sellaisia ajatuksia teidän sydämeenne?

Luk 24:39 Katsokaa minun käsiäni ja jalkojani ja nähkää, että minä itse tässä olen. Kosketelkaa minua ja katsokaa, sillä ei hengellä ole lihaa eikä luita, niinkuin te näette minulla olevan."

Luk 24:40 Ja tämän sanottuaan hän näytti heille kätensä ja jalkansa.

Luk 24:41 Mutta kun he eivät vielä uskoneet, ilon tähden, vaan ihmettelivät, sanoi hän heille: "Onko teillä täällä jotakin syötävää?"

Luk 24:42 Niin he antoivat hänelle palasen paistettua kalaa.

Luk 24:43 Ja hän otti ja söi heidän nähtensä.

Luk 24:44 Ja hän sanoi heille: "Tätä tarkoittivat minun sanani, kun minä puhuin teille ollessani vielä teidän kanssanne, että kaiken pitää käymän toteen, mikä minusta on kirjoitettu Mooseksen laissa ja profeetoissa ja psalmeissa".

Luk 24:45 Silloin hän avasi heidän ymmärryksensä käsittämään kirjoitukset.

Luk 24:46 Ja hän sanoi heille: "Niin on kirjoitettu, että Kristus oli kärsivä ja kolmantena päivänä nouseva kuolleista,

Luk 24:47 ja että parannusta syntien anteeksisaamiseksi on saarnattava hänen nimessänsä kaikille kansoille, alkaen Jerusalemista.

Luk 24:48 Te olette tämän todistajat.

Luk 24:49 Ja katso, minä lähetän teille sen, jonka minun Isäni on luvannut; mutta te pysykää tässä kaupungissa, kunnes teidän päällenne puetaan voima korkeudesta."

Luk 24:50 Sitten hän vei heidät pois, lähes Betaniaan asti, ja nosti kätensä ja siunasi heidät.

Luk 24:51 Ja tapahtui, että hän siunatessaan heitä erkani heistä, ja hänet otettiin ylös taivaaseen.

Luk 24:52 Ja he kumarsivat häntä ja palasivat Jerusalemiin suuresti iloiten.

Luk 24:53 Ja he olivat alati pyhäkössä ja ylistivät Jumalaa.

 

Sitten myös apostolien teoissa Ylösnoussut Herra Jeesus antoi viimeisen kehotuksen ensimmäisille opetuslapsilleen ennen taivaaseenastumistaan:

Act 1:1 Edellisessä kertomuksessani kirjoitin, oi Teofilus, kaikesta, mitä Jeesus alkoi tehdä ja opettaa,

Act 1:2 hamaan siihen päivään asti, jona hänet otettiin ylös, sittenkun hän Pyhän Hengen kautta oli antanut käskynsä apostoleille, jotka hän oli valinnut,

Act 1:3 ja joille hän myös kärsimisensä jälkeen moninaisten epäämättömien todistusten kautta osoitti elävänsä, ilmestyen heille neljänkymmenen päivän aikana ja puhuen Jumalan valtakunnasta.

Act 1:4 Ja kun hän oli yhdessä heidän kanssansa, käski hän heitä ja sanoi: "Älkää lähtekö Jerusalemista, vaan odottakaa Isältä sen lupauksen täyttymistä, jonka te olette minulta kuulleet.

Act 1:5 Sillä Johannes kastoi vedellä, mutta teidät kastetaan Pyhällä Hengellä, ei kauan näitten päivien jälkeen."

Act 1:6 Niin he ollessansa koolla kysyivät häneltä sanoen: "Herra, tälläkö ajalla sinä jälleen rakennat Israelille valtakunnan?"

Act 1:7 Hän sanoi heille: "Ei ole teidän asianne tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa voimalla on asettanut,

Act 1:8 vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka".

Act 1:9 Kun hän oli tämän sanonut, kohotettiin hänet ylös heidän nähtensä, ja pilvi vei hänet pois heidän näkyvistään.

Act 1:10 Ja kun he katselivat taivaalle hänen mennessään, niin katso, heidän tykönänsä seisoi kaksi miestä valkeissa vaatteissa;

Act 1:11 ja nämä sanoivat: "Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän."

 

.

 

 TÄÄLLÄ MAAN PÄÄLLÄ  JUMALAN SEURAKUNTA, USKOVAT IHMISET TODISTAVAT JUMALAN TAHDOSTA JA PELASTUKSESTA JEESUKSESSA KRISTUKSESSA JA JOKAINEN IHMINEN KUN KUULEE SANOMAN PELASTUKSESTA JEESUKSEN KAUTTA , JOUTUU SILLOIN VALINNAN PAIKALLE , NIINKUIN SINÄKIN LUKIJA TÄLLÄ HETKELLÄ.

KUN IHMINEN KUULEE PELASTUKSEN SANOMAN JEESUKSESTA , NIIN HÄN VALITSEE, USKOOKO HÄN JEESUKSEEN JA OTTAA HÄNET VASTAAN VAPAHTAJAKSEEN JA HERRAKSEEN JA SEURAA KOKO ELÄMÄN JUMALAA JA TEKEE HÄNEN TAHTONSA JA PÄÄSEE KERRAN TAIVAASEEN JUMALAN LUOKSE VAI HYLKÄÄKÖ HÄN JUMALAN JA JUMALAN PELASTUKSEN JEESUKSESSA KRISTUKSESSA?

Jumala tahtoo Herättää suomen kansan tänäpäivänä ymmärtämään ,että todellinen apu tulee vain Häneltä. Todellinen apu ja pelastus ei tule yhdeltäkään ihmiseltä oli hän kuin suuri ja mahtava herra tahansa. Todellinen apu tulee Jumalalta joka on luonut ihmisen ja  Taivaan ja Maan kaikkien joukkoineen.

Jumala tahtoo antaa tulevaisuuden ja toivon ihmisille. Tämä todellinen onnellisuus ja tyytyväisyys ihmisen kohdalla täyttyy vasta Jumalan yhteydessä johon hänet on luotu. Ihminen on luotu Jumalan yhteyteen ja tämä yhteys palautuu , kun ihminen pelastuu uskomalla Herraan Jeesukseen.

Jeesus tuli välimieheksi Jumalan ja ihmisen välille. Jeesus kuolemallaan valmisti tien Jumalan luokse jokaiselle ihmiselle. Jeesus sanoi,

 

MINÄ OLEN TIE,TOTUUS JA ELÄMÄ. HÄN ON TIE  ISÄN JUMALAN LUOKSE. JEESUS KUTSUU SINUA LUOKSEEN T'ÄNÄÄN PELASTUMAAN.

KUN OLET PELASTETTU , NIIN VOIT ELÄÄ TÄMÄN ELÄMÄN JA IKUISUUDEN JUMALAN YSTÄVÄNÄ JA HÄNEN KANSSAAN.VOIT ELÄÄ TYYTYVÄISENÄ, KOSKA SINULLA ON JUMALAN ANTAMA SISÄINEN RAUHA JA LEVOLLISUUS.

 SINUN ELÄMÄSI ON MUUTTUNUT . SINUN ELÄMÄSI JA ARVOSI PERUSTUKSENA ON JUMALAN IKUINEN SANA. TAIVAS JA MAA KATOAA , MUTTA JUMALAN SANA PYSYY IANKAIKKISESTI.

JA KUN HYVÄSTELET YSTÄVIÄSI TÄÄLLÄ MAAN PÄÄLLÄ , NIIN SINULLA ON TIETOISUUS SIITÄ, ETTÄ TÄMÄ ELÄMÄSI  TÄÄLLÄ MAAN PÄÄLLÄ ON JUMALAN HYVISSÄ KÄSISSÄ JA JOHDATUKSESSA JA TÄMÄ LYHYEN ELÄMÄN JÄLKEEN ALKAA IANKAIKKISUUS  JUMALAN LUONA JA HÄNEN VALTAVASSA LÄSNÄOLOSSAAN JA KIRKKAUDESSAAN KAIKKIEN JUMALAN OMIEN KANSSA.

 

95785.jpg